Reviews

Reviews

Baasje van Chico en Faya


Wat een feest is het elke donderdag als Manon Chico en Faya komt ophalen! Ze hebben het ontzettend naar hun zin tijdens de wandelingen. Manon is een topper! Ik geef met alle vertrouwen Chico en Faya aan Manon mee. Ze is ontzettend lief voor ze, en is zorgzaam en alert. De groepen worden met zorg samengesteld, zodat alle hondjes zoveel mogelijk plezier met elkaar hebben.

Suzanne en teckel Lotje


Toen het leek alsof ik minder zou gaan thuiswerken, heb ik Manon bijna een jaar geleden benaderd om Lotje uit te laten. In ieder geval op de dag dat ze bij mijn ouders is, die al wat ouder zijn. Omdat Lotje is geadopteerd en een wat lastige start heeft gehad, heeft Manon haar eerst individueel meegenomen. Daarna hebben we in goed overleg bekeken wat voor Lotje het fijnst zou zijn. Uiteindelijk was dat dus de eerste 8 maanden 1x per week individueel lopen met Manon. Vervolgens ben ik ook een aantal keer meegegeaan met de groep waarin Lotje zou komen en nu loopt ze lekker zelf mee! Zo fijn hoe Manon dit heeft aangepakt en haar de tijd heeft gegeven. Lotje geniet echt van de wandelingen en ik ben blij dat ze lekker mee kan. Honden hebben dat sociale contact ook gewoon nodig. Niet alleen door te spelen, maar juist ook door met elkaar buiten lopen en snuffelen enzo.  Ze is echt een stuk blijer.

Baasje van Quill


Manon heeft al meerdere keren onze Quill uitgelaten.  Sammie was daar altijd bij en ze hebben ontzettend veel plezier samen. Manon is lief voor Quill, ze is zorgzaam en alert. Sammie and friends is voor iedere hondenbezitter een aanrader!

Plaats een review