Manon en Sammie

Ik ben Manon en vanaf kleins af aan gek op dieren. Na mijn middelbare school was de keuze voor een vervolgopleiding dan ook snel gemaakt. Ik ben de opleiding dierverzorging op het Lentiz College in Barendrecht gaan volgen

In 2020 heb ik mijn diploma Bedrijfsleider Dierverzorging gehaald met als extra keuzedelen EHBO bij hond en kat en besluithouder van hond en kat.

Ik heb ervaring in verschillende sectoren in de dierenwereld, maar heb mijn passie gevonden in het werken met honden en daar heb ik mijn werk van gemaakt.

Samen met Sammie ben ik het gezicht achter Sammie and friends. Sammie is een Labradoodle van 7 jaar oud. Ze is heel mooi in hondengedrag, krijgt honden aan het spelen die nog nooit hebben gespeeld, laat iedereen in zijn waarde en is de scheidsrechter in de uitlaatservice en helpt regelmatig met het beoordelen van het gedrag van andere honden.

Sinds maart 2022 is Dapper ons komen versterken. Dapper is een ruwharige teckel en een echte grappenmaker. Ze heeft al kennis gemaakt met de hondjes en gaat dalijk ook met de wandelingen meelopen.

Ze zijn allebei daarom een belangrijke schakel bij Sammie and friends en ik ben dankbaar dat ik dit samen met Sammie en Dapper kan doen.